<June 2019>
MonTueWedThuFriSatSun
2728
Event # 1.
Ochsner ACLS- Prevention
Event time: 0800 - 1000 - 2.0 hours

Event # 2.
Ochsner ACLS- Resuscitation
Event time: 1000 - 1200 - 2.0 hours
29
Event # 1.
OUC Skills Sim Lab
Event time: 0800 - 1600 - 8.0 hours
30
Event # 1.
Ultrasound Guided Peripheral IV for ED nurses
Event time: 1000 - 1200 - 2.0 hours

Event # 2.
Caring Communication
Event time: 1300 - 1700 - 4.0 hours
311
Event # 1.
St. Bernard Parish Hospital Health Fair
Event time: 0900 - 1300 - 4.0 hours
2
3
Event # 1.
UGME Students Exams
Event time: 0800 - 1700 - 9.0 hours
4
Event # 1.
UGME Students Exams
Event time: 0800 - 1700 - 9.0 hours

Event # 2.
Ochsner ACLS
Event time: 0800 - 1000 - 2.0 hours

Event # 3.
Ochsner ACLS
Event time: 1000 - 1200 - 2.0 hours
5
Event # 1.
UGME Students Exams
Event time: 1200 - 1800 - 6.0 hours

Event # 2.
Tour with simulation
Event time: 1330 - 1430 - 1.0 hours
6
Event # 1.
Nursing Bridge to Preceptor Course
Event time: 0700 - 1600 - 9.0 hours

Event # 2.
UGME Students Exams
Event time: 1200 - 1800 - 6.0 hours

Event # 3.
Tour with Simulation
Event time: 1330 - 1430 - 1.0 hours
7
Event # 1.
Internal Medicine Resident Simulation
Event time: 0900 - 1000 - 1.0 hours

Event # 2.
Internal Medicine Resident Simulation
Event time: 1000 - 1100 - 1.0 hours
89
10
Event # 1.
Ventilator Management
Event time: 0700 - 0900 - 2.0 hours
11
Event # 1.
Kenner Rapid Response in situ training
Event time: 0800 - 1200 - 4.0 hours

Event # 2.
Ochsner ACLS
Event time: 0800 - 1000 - 2.0 hours

Event # 3.
Ochsner ACLS
Event time: 1000 - 1200 - 2.0 hours

Event # 4.
Nurses Rock - Mock Code
Event time: 1230 - 1300 - 0.5 hours

Event # 5.
Nurses Rock - Code Cart
Event time: 1300 - 1330 - 0.5 hours

Event # 6.
Nurses Rock - Wound Care
Event time: 1330 - 1400 - 0.5 hours

Event # 7.
Nurses Rock - CAUTI
Event time: 1400 - 1430 - 0.5 hours

Event # 8.
Nurses Rock - CLABSI
Event time: 1430 - 1500 - 0.5 hours

Event # 9.
Nurses Rock - Diabetes Care
Event time: 1500 - 1530 - 0.5 hours
12
Event # 1.
OASIS Internship Program
Event time: 0900 - 1600 - 7.0 hours

Event # 2.
PACU/DOSC skills fair
Event time: 1200 - 1600 - 4.0 hours

Event # 3.
PACU/DOSC skills fair
Event time: 1200 - 1600 - 4.0 hours
13
Event # 1.
STAR: Emergency Medicine Field Trip
Event time: 0900 - 1130 - 2.5 hours

Event # 2.
Caring Communication
Event time: 1300 - 1700 - 4.0 hours
14
Event # 1.
OASIS Internship Program
Event time: 0900 - 1200 - 3.0 hours

Event # 2.
OCS Admissions Interviews
Event time: 1200 - 1800 - 6.0 hours
1516
17
Event # 1.
OCS Orthopedics MSK
Event time: 1030 - 1230 - 2.0 hours

Event # 2.
Ultrasound Guided Peripheral IV for ED nurses
Event time: 1400 - 1600 - 2.0 hours

Event # 3.
Ophthalmology Orientation - Slit Lamp training
Event time: 1500 - 1700 - 2.0 hours
18
Event # 1.
Rad Tech Testing
Event time: 0800 - 1600 - 8.0 hours

Event # 2.
Kenner Rapid Response in situ training
Event time: 0800 - 1200 - 4.0 hours

Event # 3.
STAR: Med Lab Science Rotation
Event time: 12 - 2 - 2.0 hours

Event # 4.
OCS Stop the Bleed simulation
Event time: 1300 - 1500 - 2.0 hours
19
Event # 1.
OCS Emergency Medicine simulation
Event time: 0700 - 1500 - 8.0 hours

Event # 2.
OCS Trauma simulation
Event time: 0700 - 1500 - 8.0 hours

Event # 3.
OCS ACLS Team STEPPS simulation
Event time: 0700 - 1500 - 8.0 hours

Event # 4.
OCS IV/IM Simulation
Event time: 1:00 pm - 5:00 pm - 3.0 hours

Event # 5.
OCS GP MSK
Event time: 1300 - 1700 - 4.0 hours
20
Event # 1.
OCS ICU simulation
Event time: 0800 - 1200 - 4.0 hours

Event # 2.
OCS Pediatrics Otoscope/Opthalmoscope Training
Event time: 1000 - 1100 - 1.0 hours

Event # 3.
Rad Tech Testing
Event time: 1300 - 1700 - 4.0 hours
21
Event # 1.
OCS Pelvic Exams
Event time: 8:00 - 12:00 - 4.0 hours
2223
24
Event # 1.
STAR: Skills Training
Event time: 1:00 PM - 4:00 PM - 3.0 hours

Event # 2.
Surgery Student Suture Lab
Event time: 1:00 PM - 3:00 PM - 2.0 hours

Event # 3.
House Staff ACLS training
Event time: 1100 - 1200 - 1.0 hours

Event # 4.
House Staff ACLS training
Event time: 1200 - 1300 - 1.0 hours
25
Event # 1.
Ochsner ACLS
Event time: 0800 - 1200 - 4.0 hours

Event # 2.
House Staff ACLS training
Event time: 1100 - 1300 - 2.0 hours

Event # 3.
Breast Biopsy & Ultrasound Techniques - Surgery SIM
Event time: 2:00 PM - 5:00 PM - 3.0 hours
26
Event # 1.
MUTA Simulation Session
Event time: 1:00 PM - 5:00 PM - 4.0 hours

Event # 2.
OASIS Internship Program - Mock CODE
- 900.0 hours

Event # 3.
Resident Central Line Course
Event time: 1200 - 1700 - 51.0 hours

Event # 4.
Critical Care Introduction to Airway Management
Event time: 2:00 - 5:00 - 3.0 hours
27
Event # 1.
Ventilator Management
Event time: 0700 - 1300 - 6.0 hours

Event # 2.
STAR: Skills Training
Event time: 1:00 PM - 4:00 PM - 3.0 hours

Event # 3.
Stroke Code Simulations
Event time: 1330 - 1530 - 2.0 hours

Event # 4.
House Staff ACLS training
Event time: 1500 - 1700 - 2.0 hours

Event # 5.
Lap Trainer - Surgery Simulation
Event time: 3:00 PM - 5:00 PM - 2.0 hours
28
Event # 1.
OMC-NO DOSC Arterial Line Training
Event time: 13:30 - 15:30 - 2.0 hours

Event # 2.
House Staff ACLS training
Event time: 1500 - 1700 - 2.0 hours

Event # 3.
Surgery Student Suture Lab
Event time: 2:00 PM - 4:00 PM - 2.0 hours
2930
1
Event # 1.
OMC-NO DOSC Arterial Line Training
Event time: 13:30 - 15:30 - 2.0 hours
2
Event # 1.
OMC-NO DOSC Arterial Line Training
Event time: 14:00 - 15:30 - 1.5 hours
3
Event # 1.
OMC-NO DOSC Arterial Line Training
Event time: 13:30 - 15:30 - 2.0 hours
4567

Click on the event name to view details about the event.
Dates in GRAY are not available for events.
E.M.S.
Graduate Medical Education Event
Ochsner Physician / Staff
Nursing Event
Radiologic Technology Event
Respiratory Therapy Event.
University of Queensland Ochsner Clinical School events (in GREEN) are not available to the general public and the details of those events are proprietary.
Weekend Simulation Events may be available by special arrangement. Send email to simulation@ochsner.org